Har du spørgsmål så kontakt os, vi svarer hurtigt! send en e-mail: mail@alt-vvs.dk

Fragt 75,- GRATIS fragt fra 9999,-

Handelsbetingelser

KLAR INVEST ApS
CVR-nummer: 31153859

Adresse
Holmevej 20 rum - E1 

4000 Roskilde

mail@altvvs.dk

(vi har intet lager eller Butik, sender & modtager kun pr. post/fragtmand) 

Bekræftelsen på email du modtager er ikke juridisk bindende, men en bekræftelse på, at din bestilling er nået frem.  Altvvs.dk forbeholder sig ret til at annullere ordre i tilfælde af pludselige udsolgte vare, udgået, varevalutaudsving, ændrede priser, tekniske fejl, ændrede ordremultiplum fra vores leverandører, leveranceproblemer el. lign. situationer.

Aftaleindgåelse Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.  
På altvvs.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne. Alle kontrakter indgås på dansk.   

Fragt pris

Alle ordrer koster 75 dkk i fast fragtpris. Over 9999,- dkk gives der fri fragt.
Priserne gælder kun i danmark & ikke på Grønland, Færøerne og i udlandet.

(Track and Trace sendes til din email når vi har afsendt)

Såfremt du returnerer dele af en ordre, således at ordreværdien kommer under grænsen for fragtfri levering, krediteres det returnerede efter gældende regler.

Vi forbeholder os dog retten til, at modregne 75,- DKK, som var den forsendelsespris du oprindeligt skulle have betalt for en ordre under 9999,- DKK.

Priser

Alle priser på alt-vvs.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms.
Alle priser er dagspriser og opdateres løbende, da websitet opdateres dagligt.

Med betaling med kort, bliver beløbet  trukket, når varen afsendes fra os/lageret.

 

 

Betaling

Følgende kredit og debet kort kan benyttes: Dankort, Visadankort, Mastercard og Visa

  • Der tages ikke gebyr ved betaling på alt-vvs.dk
  • Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra alt-vvs.dk
  • Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
  • Andre betalingsmuligheder:

    Alle offentlige institutioner / kommuner kan betale med EANnummer / Nem Handel - dette vælges ved checkout.

    Alle Virksomheder i selskabsform A/S eller Aps kan købe med faktura betaling, altså B2B handel - dette vælges ved checkout. Ved enkeltmandsvirksomhed, kontakt os først pr mail.

     

Levering og Leveringstid

Vi sender din ordre med fragtmand eller Post Danmark, alt afhængigt af størrelsen på din ordre -  Normal lev.tid 1-2 hverdage.  (skaffe er der mellem 7-10 arb.lev.tid og der er ingen returret på skaffevare.)  

Der leveres ikke m/fragtmand i weekenden, varer kan ikke afhentes på vores firma adresse.

 Alle leverancer leveres til gadeplan.

Når der bruges fragtmand får du besked fra kundeservice om leveringsdag og tidspunkt.

Der sendes Track and Trace til din email adresse når ordren afsendes.

Altvvs.dk eller fragtfirma kan ikke holdes ansvarlig for varer, kunden selv har givet sit samtykke på "må stilles uden kvittering".
 
Levering til ikke-brofaste øer Vi leverer til din dør på en række af de største ikke-brofaste øer i Danmark.
Levering til øer som ikke fremgår af nedenstående liste sker til færgelejet på fastlandet. Vi leverer til din dør på følgende ikke-brofaste øer:  
3700-3799 Bornholm  -  5960, 5970 og 5985 Ærø  -  6720 Fanø  -  7884 Fur  -  8305 Samsø  -  8592 Anholt  -  9940 Læsø  
Bor du på en ikke-brofast ø som ikke fremgår af listen, sker levering til færgelejet på fastlandet, hvorfra du selv er ansvarlig for at få fragtet varen hjem til dig.
Du har ansvaret for varen fra vi har afleveret forsendelsen ved færgelejet, og alle oplysninger omkring leveringstid gælder for levering til færgelejet.
 
VIGTIGT ved forskellige leveringstider: Er der forskellige leveringstider på de bestilte varer sendes de varer der kan leveres med det samme og de øvrige sendes herefter når de er på lager. Dette koster ikke ekstra for kunden.
 

 

Returvarer - (Fortrydelsesretten) - vedr. returnering & fortrydelse.

 Du har mulighed for at fortryde dit køb inden 14 dage efter du fysisk har modtaget varen. Fortrydelsesretten gør sig også gældende i tilfælde af, at du undlader at modtage varen.

Du har mulighed for at fortryde dit køb inden 14 dage efter du fysisk har modtaget varen. Fortrydelsesretten gør sig også gældende i tilfælde af, at du undlader at modtage varen.

Der er ingen returret på skaffevare - dvs de vare HVOR DER STÅR at har en lev.tid på ca 7-10 arb. dag eller derovre mm

Når der er gjort rettidig indsigelse, har du yderligere 14 dage til at returnere varen til os, skal sendes til os enten pr. post eller fragtmand.

Ved returnering genplaceres varen således i producentens originalemballage og pakkes forsvarligt ind i korrekt fragtemballage. Du må ikke påklistre mærkater eller skrive direkte på producentens originalemballage. Dette skal ske på fragtemballagen.     
 
Skulle du fortryde dit køb, tilbagebetaler vi det beløb du har indbetalt til os, hvis varen tilbageleveres i væsentlig samme stand og mængde som ved køb.
Fortryder du købet giver du os besked på mail@altvvs.dk. 
 
Altvvs.dk kan ikke holdes ansvarlig for vare, kunden selv har givet sit samtykke på "må stilles uden kvittering".
Alt-vvs.dk bedes kontaktet, inden du sender en vare retur. Originalemballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen kan være anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier, som er nødvendig information for vore kunder.

Du skal selv betale returforsendelsen. Vi gør opmærksom på at i henhold til Forbrugeraftaleloven kan tilbagebetaling ske op til 14 dage efter fortrydelsen.

Ved bankoverførsel er det derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

OBS Fortrydelsesretten kan bortfalde hvis: - Der er skrevet og sat div. mærker på original emballagen eller ødelagt original emballegen. - Produktet er specialfremstillet/special hjemtaget varer. - Du har haft monteret varen og taget den i brug. Dette gælder i særdeleshed El artikler, lamper mm, stokerfyr, spabad, varmtvandsbeholdere, blandingsbatterier af alle typer, ekspansionsbeholdere, akkumuleringstanke, pilleovne, badeværelsesmøbler og sanitet, solvarmesystemer, ventilations og genvindingsanlæg, cirkulationspumper og lignende produkter hvor ibrugtagning vil forringe varens salgsværdi betydeligt.

Returnering af brugte varer: Ifølge den nye lovgivning af 14. juni 2014, kan du fremover fortryde køb af varer, selv om du har taget dem i brug. En eventuel værdiforringelse fratrækkes så i det beløb, som vi refunderer til dig, efter at vi har foretaget en vurdering af varens stand og værdi for os i handelsøjemed. Husk at omkostninger til porto dækkes af kunden. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Specialfremstillede/special hjemtaget varer tages ikke retur. - dvs de vare HVOR DER STÅR at har en lev.tid på ca 7-10 arb. dag eller derovre mm

Alt-vvs.dk skal altid kontaktes, inden du sender en vare retur. Originalemballagen skal desuden returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen kan være anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse såvel som mål/værdier, som er nødvendig information for vore kunder.

Når der er gjort rettidig indsigelse, har du yderligere 14 dage til at returnere varen til os, skal sendes til os enten pr. post eller fragtmand.   (vi har ikke intet lager eller butik og man kan ikke afhentning eller aflevering af returvare på adressen)

Du betaler selv for returforsendelsen, men vi anbefaler at du benytter en forsendelsesmetode, der tillader dig at benytte en track & trace service, så du kan følge forsendelsen og dermed har et håndgribeligt bevis til rådighed, såfremt noget skulle gå galt undervejs.


1: varen må ikke være taget i brug eller være åbnet og skal være i ubrudt org. indpakning og være komplet salgsbar, hvis du agter at sende den retur
 
2: originalemballagen må ikke være beskadiget - påklistre- eller skrive på den, eller ødelagt, skal være salgsbar.

3: Anskaf og benyt en decideret returemballage (papkasse el. lign.) 

4: Med send kopi af din ordrebekræftelse, hvor på der skrives hvilke vare man sender retur og antal på dette.

5:  Send en mail til os, at i har nu sendt det retur og med hvem i har sendt det retur med.

6.  Bank konto reg. Nummer og bank konto nummer !
 

Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail med en begrundelse herfor.

Varen sendes til:

Alt-vvs.dk

Kontakt altid Altvvs.dk før der sendes noget retur - Vigitigt

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Såfremt du returnerer dele af en ordre, således at ordreværdien kommer under grænsen for fragtfri levering, krediteres det returnerede efter gældende regler. 

Vi forbeholder os dog retten til, at modregne 75,- DKK, som var den forsendelsespris du oprindeligt skulle have betalt for en ordre under 9999,- DKK.

 

Fortrydelsesret i erhvervskøb (B2B Business to business)

Er du erhvervskunde, tages skaffevarer ikke retur. (Skaffevarer er defineret som varer med en leveringstid over 2 dage).

Lagervarer pålægges et returgebyr på 30% (indtil 14 dage efter købet). Herefter kan varen ikke returneres.

Reklamationsret – erhvervskøb (B2B Business to business)

Med mindre andet er aftalt ydes erhvervsdrivende alene 12 måneders reklamationsret, idet evt. reklamation skal ske straks en fejl eller mangel konstateres.

Erhvervsdrivende har pligt til at foretage en sådan undersøgelse af en købt vare, som ordentlig forretningsbrug kræver. Parterne har i medfør af Retsplejelovens § 245 aftalt, at evt. retstvister imellem parterne skal foregå ved Retten.

Ved reklamation, skjult fragt/skade eller fejllevering (B2B Business to business)

Skulle du mod forventning modtage en defekt, mangelfuld, skjult fragt/skade eller fejlleveret vare, tager vi den selvfølgelig retur og ombytter den hurtigst muligt.
 
Når du handler hos os Alt-vvs.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.
 
Alt-vvs.dk bedes kontaktet inden varerne sendes retur. Vi reparerer eller ombytter og sender en ny, når vi har modtaget den defekte/fejlleverede vare.
 
Alt-vvs.dk dækker transportomkostninger i forbindelse med fejllevering ved forsendelse via Post Danmark eller fragtmænd, mm.
Ikke synlige defekter bedes meldt hurtigst muligt til Alt-vvs.dk og inden 1 dage efter modtagelse.
 
Man kan ikke reklamere uden:
 
1.    Varenr. og varetekst
2.    Beskrivelse af skaden
3.    Billeder af den beskadiget vare og hele emballage - på alle sider.
4.    Information om man har kvitteret for modtagelsen med/uden forbehold, eller givet tilladelse til at godset må stilles uden modtagerkvittering enten pr. tlf. eller på ordren.
5.    Billeder af evt. skade på varen, såfremt varer ikke var beskadigt udenpå emballage.
6.    Ved evt forkert leveret vare, skal der fremsendes 2-3 billeder af det man har modtaget.
 
Uden ovenstående informationer, er vi ikke i stand til at behandle sagen!
 
Vi anbefaler på det KRAFTIGSTE at man ikke tager en vare i brug, før reklamationen er færdigbehandlet.
 
Vi skal gøre opmærksom på, at reklamationer med ovenstående informationer skal være os i hænde inden for 6 arbejdsdage efter modtagelse - inkl. leveringsdagen.
 
Det er derfor vigtigt at varen er kontrolleret inden for dette tidsrum. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen.
 

Altvvs.dk kan ikke holdes ansvarlig for vare, kunden selv har givet sit samtykke på "må stilles uden kvittering".

Altvvs.dk dækker ingen form for udgifter forbundet med montering eller afmontering af defekte produkter. Hvis du tilkalder en VVS installatør eller anden form for fagfolk til at hjælpe dig, er det på egen regning hele vejen igennem. Hvis vi hjælper din reklamation i form af at sende dig en reservedel, er det for at fremskynde reklamationen, dog er udskiftning af disse dele på egen regning. Såfremt du ikke selv kan skifte delene, skal du underrette os, og vi sender dig en returlabel til den defekte vare.

 
Når du handler som privat kunde på Alt-vvs.dk, har du i overensstemmelse med Købeloven 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
 
Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side er ikke dækket af reklamationsretten.
 
Varer skal returneres med en fakturakopi hvoraf købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Alt-vvs.dk skal altid kontaktes, inden du sender en vare retur. 

Varen sendes til: 

Alt-vvs.dk 

Kontakt altid Altvvs.dk før der sendes noget retur - Vigitigt

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Oplysning om klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse mail@alt-vvs.dk.

 

Om Postdanmark leveringer:

Leveringerne følger Post Danmarks forretningsbetingelser, der betyder, at når varen er deres regi, bærer de ansvaret for at pakken kommer hel og ubeskadiget frem.

Modtager du en pakke, der er beskadiget, bedes du hurtigst muligt reklamere til Postdanmark.

Du kan vælge at nægte modtagelsen eller modtage pakken med forbehold for skader da pakken ikke er leveret i hel stand, herefter skal du kontrollerer pakkens indhold og evt. reklamere til alt-vvs.dk.

Levering med Fragtmænd, kurerfirmaer m.m.: 


Når du modtager din vare, er det vigtigt du gennemgår emballagen for skader.

Skulle der være ydre skader på emballagen er det vigtigt du enten nægter modtagelsen eller modtager med forbehold og husker at få fragtmandens underskrift på din egen kvittering.  

Skulle der være skjulte skader på produktet efter du åbner emballagen, er det vigtigt du tager kontakt Både til fragtmand, kurer m.m. hurtigst muligt, se på det underskrevet fragtbrev, hvilket fragtfirma/kurer du skal henvende dig til.

VIGTIGT: Synlig skade på emballage mm skal afvises ved modtagelsen, eller modtages med forbehold og forklaring på fragtbrevet før det underskrives. VIGTIGT.

Alle ordrer på lagervarer, bliver pålagt et fast ekspeditionsgebyr/fragtgebyr på kr. 75, uanset ordres størrelse i DK. Tilbuddet gælder ikke i Grønland, i udlandet og på Færøerne.
Vi tager forbehold for prisfejl, udgåede varer og varer der er i restordre. alt-vvs.dk kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer.

Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler modtageren ikke yderligere i leveringsomkostninger.

Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden. Når du handler med alt-vvs.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.


Aftaleindgåelse ved køb på Alt-vvs.dk

Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.

På Alt-vvs.dk kan købsaftaler med børn og unge under 18 år kun indgås af forældre eller andre, der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.  Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på Altvvs.dk ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn + Adresse + Telefonnummer + E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.  Personoplysningerne registreres hos Altvvs.dk ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Altvvs.dk ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på altvvs.dk er Altvvs.dk ApS.  Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.  Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Alt-vvs.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Altvvs.dk ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Altvvs.dk ApS via e-mail mail@altvvs.dk

 

Om Bestilling

Bestilling/køb sker igennem alt-vvs.dk

Oplysninger om tekniske data og specifikationer fra producenten eller fra sælgers hjemmeside er kun vejledende.

Køber har selv ansvaret for udvælgelsen af ydelsen og for opnåelse af det ønskede resultat med købet. Kontroller altid producentens egen hjemmeside for at få nyeste produktdata.

Køber modtager en kopi af din ordrebekræftelse, efter bestilling.

 

Logstatistik / Cookies

Vi bruger en logstatistik på Alt-vvs.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Alt-vvs.dk.  På Alt-vvs.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser. 

 

Klageadgang

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte mail@altvvs.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning

 

Nævnenes Hus

 

Toldboden 2

 

8800 Viborg

 

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr