Har du spørgsmål så kontakt os, vi svarer hurtigt! send en e-mail: mail@alt-vvs.dk

Fragt 75,- GRATIS fragt fra 5000,-

Jordvarme Køb billig jordvarmeanlæg online Med Alt-vvs.dk

Udnyttelsen af energi starter under jorden Udnyttelsen af energi starter under jorden, hvilket kan bruges til opvarmning af huse. her kan du bestille jordvarme anlæg. Et intelligent system - varmepumpen udnytter jorden som varmekilde ved hjælp af tre cyklusser. Den første cyklus - brinen (jordslangekredsen) Brinen, en blanding af vand og miljøvenlig frosthindrende væske, cirkulerer i slangen, der er lagt i jorden.

Varmen i jorden overføres til den cirkulerende brine. Den anden cyklus - varmepumpen Væsken overfører varmen til kølemidlet, der cirkulerer i varmepumpen ved hjælp af fordamperen. Kølemidlet opvarmes, koger, fordamper og kommer ud af fordamperen i gasform. Kompressoren, varmepumpens kerne, suger kølemidlet, komprimerer det ved højt tryk hvorved gassens temperatur stiger endnu mere.

Desuden omdannes drivkraft af kompressoren også til varme som overføres til kølemidlet. Den tredje cyklus - varmesystemet I kondensatoren overføres al varmen fra kølemidlet (gasform) af en varmeveksler til det vand, der cirkulerer i varmesystemet.

Vandet i centralvarmekredsen har en lavere temperatur end kølemidlet. Sidstnævnte kondenserer derfor, og energien overføres til centralvarmekredsen. Kølemidlet er igen flydende. Cyklussen er komplet Det flydende kølemiddel strømmer nu via ekspansionsventilen tilbage til fordamperen. Kilde: Bosch