Har du spørgsmål så kontakt os, vi svarer hurtigt! send en e-mail: mail@alt-vvs.dk

Fragt 75,- GRATIS fragt fra 5000,-

En af de mest almindelige typer varmepumper er luftvarmepumper, som kan installeres uden at skulle bore, grave eller have kontakt til de kommunale myndigheder. Fleksibel løsning Fordelene ved Danfoss luftvarmepumper er brugervenligheden og fleksibiliteten.

Med vores luftvarmepumper kan du tilslutte en varmepumpe til dit eksisterende varmesystem (herunder solenergisystemer) eller til bestemte dele af det.

Fordelene ved Danfoss luftvarmepumper er brugervenligheden og fleksibiliteten. Dette er fleksible varmepumper, som er designet til at kunne tilpasses til dine personlige behov, uanset hvor krævende de måtte være, så i sidste ende behøver du aldrig investere i mere, end du i realiteten har behov for.

Masser af varmt vand Den indbyggede og patenterede teknologi TWS (Tap Water Stratificator) producerer varmt vand hurtigere og ved højere temperaturer end traditionel teknologi.

Det varme vand fra varmepumpen ledes gennem brugsvandet i en spiral, hvilket giver en mere effektiv varmeoverførsel og mere varmt vand. Afisning efter behov For at kunne opretholde effektiviteten ved lave temperaturer skal den udvendige del af systemet afises.

Alle Danfoss luftvarmepumper kan indstilles til automatisk afisning eller afises efter behov. Funktionen aktiveres kun, når der er behov for det og kun så længe, det er nødvendigt, hvilket minimerer det energiforbrug, der bruges til at holde den udvendige del af systemet fri for is.